• Showroom in Ommen

  • Exclusieve collectie

  • Bedrijven / particulieren

  • Leverancier & aannemer

  • Kleine en grote tegels

  • Showroom in Ommen

  • Bedrijven / particulieren

Home > Tegels Ommen

ARTIKEL

Tegels in Ommen

speciale formaten, exclusieve texturen en heel creatieve patronen

Bent u woonachtig in de omgeving van Ommen en op zoek naar écht mooie en bijzondere tegels? Dan mag u Tegelstudio West 5 niet missen! Onze studio is gevestigd aan de Hessenweg West 5 in Ommen. Wij zijn gespecialiseerd in tegels die uw badkamer of keuken nog net wat meer afmaken. Nieuwsgierig? Kom gerust eens langs in onze studio om de collecties van dichtbij te bekijken!

Badkamertegels in Ommen kopen

Van speciale formaten en exclusieve texturen tot heel creatieve patronen. De badkamer tegels die wij in Ommen verkopen zijn onder andere geschikt voor de badkamer. Maak net even wat meer van uw badkamer en kom de mogelijkheden bij ons in Ommen bewonderen. U kunt inspiratie opdoen in onze studio, waar onze medewerkers u graag adviseren.

Wellicht heeft u op internet al inspiratie opgedaan voor uw badkamertegels. Neem uw ideeën alstublieft mee naar onze tegelstudio in Ommen, zodat we u het beste advies kunnen geven. Zo kan een badkamertegel er op het oog mooi uitzien, maar het gaat ook om de textuur. In onze tegelstudio kunt u de textuur van de tegel werkelijk ervaren. Dit is belangrijk, om de juiste keuze voor uw badkamertegels te kunnen maken.

Op zoek naar tegels in Ommen? Kom naar Tegelstudio West 5 in Ommen!

Afb. 1 – Op zoek naar tegels in Ommen? Kom naar Tegelstudio West 5 in Ommen!

Keukentegels in Ommen kopen

Natuurlijk kunt u bij ons in Ommen ook terecht voor uw keukentegels. De ruime keuze aan tegels die wij verkopen, zorgt ervoor dat er vrijwel altijd een tegel te vinden is die bij uw keuken past. Verder kunnen we u advies geven over het zetten of leggen van uw tegel. U kunt de tegels bijvoorbeeld horizontaal, verticaal of diagonaal leggen. Wij informeren u over de zaken waarop u moet letten bij de aanschaf én plaatsing van uw tegels.

Winckelman- tegels in Ommen

Een prachtig voorbeeld van keukentegels in combinatie met eindeloze creatieve mogelijkheden is onze Winckelmans-collectie. De vele patronen, kleuren en randen geven u de mogelijkheid om een prachtig kunstwerk neer te zetten, bijvoorbeeld in jaren ’30-stijl. Een voorproefje van de stijl en mogelijkheden kunt u vinden op onze pagina met Winckelmans’ tegelinspiratie. De tegels maken een enorme diversiteit aan stijlen mogelijk, waardoor we lang niet alles op één pagina hebben kunnen plaatsen. In onze tegelstudio in Ommen kunnen we u de tegelmogelijkheden beter laten zien en ervaren. Maak gauw een afspraak als u deze collectie samen met onze adviseur wilt bekijken

Sanitair in onze tegelstudio Ommen

We verkopen niet alleen tegels in Ommen; ook met sanitair kunnen wij u helpen. In onze showroom kunt u ter plekke een bijpassende keuze maken in combinatie met de gekozen tegel. Wij geven u graag advies bij deze soms lastige keuzes. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Tegelzetter in de omgeving van Ommen nodig?

Naast het advies en het daadwerkelijke aanbod van tegels en sanitair in Ommen, kunnen wij de tegels ook voor u zetten. Het is in dat geval handig als u in de omgeving van onze tegelstudio woont. Op die manier kunnen wij u van begin tot eind van dienst zijn met de aanpak van uw tegelproject. Daarbij heeft u steeds te maken met slechts 1 aanspreekpunt.

Ook voor bedrijven in en rondom Ommen

Zit u in de projectbouw of bent u een aannemer in de omgeving van Ommen? Dan zijn wij de tegelpartner die alles in huis heeft. We kunnen advies geven over geschikte tegels voor uw project en we kunnen de tegels vervolgens leveren én zetten. Ook in deze situatie is het handig als uw project in de omgeving van onze tegelstudio wordt uitgevoerd.

Maak gauw een afspraak voor een bezoek aan onze studio

Bent u geïnteresseerd geraakt in een bezoek aan onze tegelstudio? Dan kunt u aan de rechterkant (‘en op uw mobiel aan de onderkant’) van deze pagina contact met ons opnemen. We staan u graag te woord en zien uit naar uw komst!

Deel dit artikel, kies je platform!

Tegels in Ommen nodig? Daarvoor gaat u naar Tegelstudio West 5

STUUR ONS EEN BERICHT

Heeft u een vraag, bijvoorbeeld naar aanleiding van dit artikel? Wij helpen u graag verder!

Ecostone Terrazzo

LOCATIE OMMEN

Kijkje in onze showroom

Om u een indruk te geven

Ons assortiment en ervaring loopt uiteen van modern en strak tot klassiek en robuust. Ook hebben wij ervaring met jaren-30 woningen die vragen om een specifieke en authentieke afwerking. Met ons groot assortiment tegels, die vlot leverbaar zijn vanuit onze leverancier, kunnen wij bijzonder snel schakelen. Dit geeft u de zekerheid die nodig is voor de haalbaarheid van uw project.