• Showroom in Ommen

  • Exclusieve collectie

  • Bedrijven / particulieren

  • Leverancier & aannemer

  • Kleine en grote tegels

Home > Inspiratiestijlen > Autentica

Autentica Keramische vloertegels

Het verwerken van keramische vloertegels in uw woning heeft verschillende voordelen. U kiest om te beginnen voor een duurzame vloer welke tientallen jaren mee zal gaan. Intensief gebruik is voor deze tegels geen enkel probleem. Slijtage zal extreem langzaam gaan en niet tot nauwelijks merkbaar of zichtbaar zijn. Daarnaast zijn onze tegels zeer onderhoudsvriendelijk, in een handomdraai is uw vloer zo goed als nieuw. Naast functionele voordelen is de keuze voor een keramische vloertegel ook zeer stijlvol. U kunt namelijk kiezen uit een zeer uitgebreid aanbod in diverse uitvoeringen en stijlen. Ook het is mogelijk om keramische vloertegels als wandtegel te verwerken.

Met onze wandtegels, zoals deze Autentica, heeft u eindeloze mogelijkheden en kunt u ervoor kiezen om een muur in het gehele beeld te laten wegvallen maar ook om juist extra sfeer mee te geven. Wandtegels kunnen overal in uw huis verwerkt worden, ongeacht het design. Een passende wandtegel is bij ons altijd mogelijk, zowel voor uw woonkamer, badkamer, keuken en meer. Een mooie vloertegel gezien en deze door laten lopen op de wanden? Geen probleem, onze vloertegels zijn prima als wandtegel te verwerken.

Authentica stijlen

De stevige en robuuste keramische tegel

Geschikt voor Vloeren en wanden
Aantal kleuren 3
Afmetingen 60 x 60 x 0.9 cm
80 x 80 x 0,9 cm
100 x 100 x 0,9 cm

Autentica Pietra Cenere & Autentica Pietra Nebbia

Uitgelichte stijlen

Autentica Pietra Belgica

Autentica Pietra Belgica

Autentica Pietra Cenere

Autentica Pietra Cenere

Autentica Pietra Nebbia

Autentica Pietra Nebbia

Ecostone Terrazzo

LOCATIE OMMEN

Kijkje in onze showroom

Om u een indruk te geven

Ons assortiment en ervaring loopt uiteen van modern en strak tot klassiek en robuust. Ook hebben wij ervaring met jaren-30 woningen die vragen om een specifieke en authentieke afwerking. Met ons groot assortiment tegels, die vlot leverbaar zijn vanuit onze leverancier, kunnen wij bijzonder snel schakelen. Dit geeft u de zekerheid die nodig is voor de haalbaarheid van uw project.