• Showroom in Ommen

  • Exclusieve collectie

  • Bedrijven / particulieren

  • Leverancier & aannemer

  • Kleine en grote tegels

  • Showroom in Ommen

  • Bedrijven / particulieren

Home > Badkamer tegels kopen in Ommen, Overijssel

ARTIKEL

Badkamer tegels kopen in Overijssel, Ommen

Maak kennis met onze exclusieve collecties badkamer tegels

Badkamer tegels zijn in allerlei vormen, maten en afwerkingen verkrijgbaar en u kunt er eindeloos creatief mee combineren. In onze studio in Overijssel, Ommen, laten we u kennismaken met onze exclusieve badkamer tegels. Daarmee bedoelen wij tegels in bijzondere formatenvormen en afwerkingen. Een aantal van deze bijzondere badkamer tegels bespreken we in dit artikel.

Marmeren tegels in de badkamer

Echt marmeren tegels in de badkamer zijn een dure aangelegenheid, maar gelukkig zijn er veel (ook nog goedkopere) alternatieven. Wij hebben een prachtige selectie marmerlook tegels in ons assortiment van Neolith. Deze tegel is bijna niet van echt te onderscheiden en is ook nog eens een stuk eenvoudiger in onderhoud. Ook zijn het gewicht en de prijs van de tegel een belangrijke overweging om voor Neolith te kiezen in plaats van voor een tegel van echt marmer.

Wij hebben deze tegel ook beschikbaar in onze studio in Ommen, zodat u de tegel daar in het echt kunt bewonderen en bevoelen. De Neolith tegel kenmerkt zich door zijn hoge kwaliteit. Deze tegel steekt in de tegelbranche met kop en schouders boven de rest uit.

Marmerlook badkamer tegels uit de collectie van Neolith. Stijl: Calacatta Gold Polished.

Afb. 1Marmerlook badkamer tegels uit de collectie van Neolith. Stijl: Calacatta Gold Polished.

Mozaïektegels voor in de badkamer

Door het gebruik van mozaïektegels in de badkamer krijgt u al snel een mediterraans gevoel. Elke keer dat u uw badkamer binnenloopt, ervaart u een soort vakantiegevoel. Hebben we het over mozaïektegels, dan gaat het al gauw over de Winckelmans-collectie. De mozaïektegels uit deze collectie zijn uitermate geschikt voor in de badkamer en dat geeft bijna oneindig veel mogelijkheden. Het is een A-kwaliteit-tegel in allerlei verschillende soorten kleuren, patronen, randafwerkingen en decoraties. Wilt u deze tegel in het echt meemaken? Bezoek dan onze showroom in Overijssel, Ommen.

Mozaïek badkamer tegels uit de collectie: Winckelmans. Stijl: Encaustics.

Afb. 2 – Mozaïek badkamer tegels uit de collectie: Winckelmans. Stijl: Encaustics.

Visgraattegels in de badkamer

Langwerpige tegels die worden gelegd in een visgraatpatroon komen we tegenwoordig in veel woningen in verschillende ruimtes tegen. Deze stijl is ook zeer geschikt voor in uw badkamer. Zo heeft u een echte eyecatcher, maar door bijvoorbeeld de kleuren en de voeg rustig te houden, kunt u toch genieten van een tijdloze stijl die totaal niet verveelt. Vindt u het standaard visgraatpatroon wat te druk? Dan zou u er ook voor kunnen kiezen om een dubbele visgraat in uw badkamer te laten betegelen met een voeg die niet zo opvalt. Kiest u voor een witte badkamertegel, dan kunt u daarbij een witte voeg gebruiken. Prachtig, rustig en daarmee bepalend voor een ontspannen gevoel in uw badkamer.

Dubbele visgraat badkamer tegels met witte voeg, een rustgevend geheel.

Afb. 3 – Dubbele visgraatpatroon badkamer tegels met witte voeg, een rustgevend geheel.

Terrazzo-tegels voor de badkamer

De badkamer leent zich ook goed voor de Ecostone terrazzo-tegel. Een prachtige tegel, die zeer geschikt is voor de badkamer. De typische granito-look zorgt voor een mooie uitstraling. Deze badkamertegel is bijzonder slijtvast en bestaat uit natuurlijke en milieuvriendelijke materialen. De tegel geeft daarmee ook een duurzame uitstraling aan uw badkamer.

Een prachtige terrazzo tegel voor in de badkamer: De Ecostone collectie. Te zien in onze studio in Overijssel, Ommen.

Afb. 4 – Een prachtige terrazzo tegel voor in de badkamer: De Ecostone collectie. Te zien in onze studio in Overijssel, Ommen.

Badkamer tegels – inspiratie

U kunt onze studio in Ommen bezoeken om inspiratie op te doen voor exclusieve badkamer tegels en sanitair. Zo kunt u eenvoudig verschillende stijlen samenstellen en daaruit een keuze maken voor uw eigen badkamer.

U kunt ook op deze website onder het kopje ‘inspiratiestijlen’ kijken naar onze verschillende soorten badkamer tegels. We proberen u zoveel mogelijk uiteenlopende stijlen en formaten te laten zien, zodat u ziet dat de mogelijkheden vrijwel eindeloos zijn.

Uw badkamer laten betegelen

Heeft u uw stijl gedefinieerd en is het tijd voor de realisatiefase? Laat u verder helpen door onze professionals! Wij kunnen naast het advies in de styling ook uw badkamer betegelen. Onze jarenlange ervaring met het betegelen van de badkamer zorgt voor een gegarandeerd prachtig resultaat. De inspiratie die u in onze showroom ziet, is door onszelf betegeld.

Neem vandaag nog contact met ons op en kom gauw langs!

Deel dit artikel, kies je platform!

Badkamer tegels kopen in Ommen, Overijssel

STUUR ONS EEN BERICHT

Heeft u een vraag, bijvoorbeeld naar aanleiding van dit artikel? Wij helpen u graag verder!

Ecostone Terrazzo

LOCATIE OMMEN

Kijkje in onze showroom

Om u een indruk te geven

Ons assortiment en ervaring loopt uiteen van modern en strak tot klassiek en robuust. Ook hebben wij ervaring met jaren-30 woningen die vragen om een specifieke en authentieke afwerking. Met ons groot assortiment tegels, die vlot leverbaar zijn vanuit onze leverancier, kunnen wij bijzonder snel schakelen. Dit geeft u de zekerheid die nodig is voor de haalbaarheid van uw project.