• Showroom in Ommen

  • Exclusieve collectie

  • Bedrijven / particulieren

  • Leverancier & aannemer

  • Kleine en grote tegels

  • Showroom in Ommen

  • Bedrijven / particulieren

Home > Badkamer tegels kopen in Ommen, Overijssel

ARTIKEL

Keuken tegels geschikt voor wanden en vloeren

Die bestel je natuurlijk in Ommen bij Tegelstudio West 5

De keuken tegel is, naast de keuken zelf, een van de belangrijkste stijlelementen van de keukenruimte. Het kan zorgen voor een rustige, chique, robuuste of strakke uitstraling. Ook is de kwaliteit van de tegel erg belangrijk, want wie laat er nooit een keer een pan, bord of glas vallen op de vloer? Keuken tegels moeten sterk zijn en tegen een (flink) stootje kunnen. Daar heeft ook de slijtvastheid mee te maken. Er wordt veel op gelopen, gemorst en gedweild, dus een degelijke tegel is een must.

De keuken tegels van Tegelstudio West 5 zijn alle degelijk en kunnen tegen dat stootje. Wij verkopen keuken tegels die nét wat exclusiever zijn dan de tegels uit het standaard assortiment. Nieuwsgierig? Wij geven u in dit artikel graag een aantal voorbeelden ter inspiratie. In onze studio in Ommen is nog veel meer inspiratie te vinden en we nodigen u bij dezen van harte uit!

Ecostone Granite keuken tegel

Wilt u uw keuken een mediterrane sfeer geven? Dan is de Ecostone bij uitstek geschikt. Het is een natuurlijk product met een prachtige granito-look. Bovendien is deze tegel bijzonder sterk en daarmee erg geschikt voor in de keuken. Er bestaan veel verschillende stijlen Ecostone tegels, dus voor elke keuken valt hier wel de perfecte tegel te vinden. Gaat u voor de Granite, Marble, Retro, Suprema of Venzia stijl? Elke stijl heeft ook nog eens meerdere kleuren! Kom gerust eens langs om ze allemaal te bekijken of kijk op onze ecostone tegel inspiratiepagina.

Ecostone retro style keuken tegel

Afb. 1 – Ecostone retro style keuken tegel.

Strakke tegel voor in de keuken

Kiest u voor een strakke moderne keuken, dan is onze Vermont tegel heel erg geschikt voor uw keuken. Het is een rustgevende en grote tegel die we in 6 kleuren verkopen en in verschillende afmetingen. Deze robuuste tegel zorgt ervoor dat uw hele keuken er nóg degelijker uitziet. Deze tegel is net als al onze keuken tegels geschikt voor wanden en vloeren.

Wilt u een strakke tegel met een soort van 3D-effect waarvan geen tegel hetzelfde is? Dan is onze Travertino tegel zeer geschikt. Deze tegel heeft her en der de typische gaatjes gesimuleerd die je ook ziet in keramiek. Zeer geschikt als wandtegel in de keuken voor wie het mediterrane en strakke gevoel wil combineren in één keuken tegel.

De Vermont keuken tegel is een strakke, robuuste tegel

Afb. 2 – De Vermont keuken tegel is een strakke, robuuste tegel.

Keramische tegels in de keuken

Gaat u voor duurzaamheid en wilt u de sterkste tegels voor in de keuken? Dan zijn de keramische tegels van de Authentica stijlen voor u de beste keuze. Dit is een krachtige tegel in 3 verschillende stijlen en 3 verschillende afmetingen. Robuuster dan deze tegel wordt het niet. De tegelstijl laat zich goed combineren met onze andere beschikbare tegels. Daarmee zijn de mogelijkheden met deze keramische tegel bijna eindeloos.

Vintage keuken tegels

Liever de vintage stijl in uw keuken? Dan hebben wij voor u de French Vintage keuken tegel. U kunt deze tegel bestellen in 4 kleuren en 3 verschillende afmetingen. De tegel zorgt voor een sfeer die omschreven kan worden als sterk, krachtig, robuust en tijdloos. Deze keukentegel is geschikt voor vloeren en wanden, maar de tegel laat zich ook perfect combineren met een keramische vloertegel zonder dessin, zodat het net wat rustiger oogt.

Deze French Vintage badkamer tegel is ook heel geschikt als keuken tegel.

Afb. 3 – Deze French Vintage badkamer tegel is ook heel geschikt als keuken tegel.

De keuken laten betegelen

Woont u in Ommen of in de omgeving van Ommen/Overijssel? Dan kunnen wij voor u de tegel ook komen plaatsen. Onze tegelzetter beschikt over jarenlange ervaring en zorgt voor een perfect resultaat. Handig, want zo heeft u ook slechts 1 aanspreekpunt voor het tegelproject van uw keuken. Bent u ondernemer en heeft u regelmatig projecten voor het betegelen van keukens? Ook dan houden wij ons aanbevolen. Wij kunnen u van dienst zijn van keuken tegel leverancier tot keuken tegelzetter.

Particulieren én bedrijven

Als particulier of bedrijf kunt u aan de rechterkant of onderaan deze pagina eenvoudig contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

U mag ons natuurlijk ook bellen. Dat kan op nummer 06 – 27 23 39 05. U bent van harte welkom!

Deel dit artikel, kies je platform!

keuken tegels bestellen in Ommen, Overijssel

STUUR ONS EEN BERICHT

Heeft u een vraag, bijvoorbeeld naar aanleiding van dit artikel? Wij helpen u graag verder!

Ecostone Terrazzo

LOCATIE OMMEN

Kijkje in onze showroom

Om u een indruk te geven

Ons assortiment en ervaring loopt uiteen van modern en strak tot klassiek en robuust. Ook hebben wij ervaring met jaren-30 woningen die vragen om een specifieke en authentieke afwerking. Met ons groot assortiment tegels, die vlot leverbaar zijn vanuit onze leverancier, kunnen wij bijzonder snel schakelen. Dit geeft u de zekerheid die nodig is voor de haalbaarheid van uw project.