• Showroom in Ommen

 • Exclusieve collectie

 • Bedrijven / particulieren

 • Leverancier & aannemer

 • Kleine en grote tegels

 • Showroom in Ommen

 • Bedrijven / particulieren

Home > Badkamer tegels kopen in Ommen, Overijssel

ARTIKEL

Ecostone Terrazzo tegels

Waar Innovatie, Stijl en Duurzaamheid Samenkomen

In onze zoektocht naar het beste voor onze klanten, zijn we trots om een bijzonder product in de schijnwerpers te zetten: Ecostone Terrazzo tegels. Deze tegels zijn niet alleen een toonbeeld van schoonheid en elegantie, maar ook van innovatie en duurzaamheid.

Lees verder om te ontdekken wat Ecostone Terrazzo zo speciaal maakt en hoe het uw ruimte kan transformeren.

De Charme van Ecostone Terrazzo

Ecostone Terrazzo, een tijdloos en veelzijdig materiaal, heeft door de eeuwen heen een opmerkelijke evolutie doorgemaakt. Oorspronkelijk ontstaan in Italië meer dan 500 jaar geleden, werd terrazzo gebruikt door Venetiaanse arbeiders die restjes marmer mengden met cement om hun huizen te verfraaien. Deze eenvoudige, maar effectieve techniek creëerde een duurzaam en aantrekkelijk oppervlak dat door de jaren heen alleen maar populairder is geworden.

Marmerlook badkamer tegels uit de collectie van Neolith. Stijl: Calacatta Gold Polished.

Patronen en designs

In de 20e eeuw, met de opkomst van moderne bouwtechnieken en materialen, heeft terrazzo een renaissance doorgemaakt. Het werd niet alleen gebruikt in huizen, maar ook in openbare gebouwen, kunstgalerijen en winkelcentra, waarbij elk project zijn eigen unieke twist aan het materiaal gaf. Van ingewikkelde patronen tot minimalistische designs, terrazzo bewees keer op keer zijn veelzijdigheid en tijdloze schoonheid.

Mozaïek badkamer tegels uit de collectie: Winckelmans. Stijl: Encaustics.

Verfijnde terrazzotegel

De Terrazzo is het resultaat van zorgvuldige innovatie, waarbij hoogwaardige stenen zoals marmer, kalksteen en graniet worden gecombineerd met cement en water. Deze combinatie wordt vervolgens verfijnd met moderne productietechnieken, wat resulteert in een terrazzotegel die zowel historische charme als hedendaagse duurzaamheid uitstraalt.

Dubbele visgraat badkamer tegels met witte voeg, een rustgevend geheel.

Terrazzo tegels voor de badkamer

De badkamer leent zich ook goed voor de Ecostone Terrazzo. Een prachtige tegel, die zeer geschikt is voor de badkamer. De typische granito-look zorgt voor een mooie uitstraling. Deze badkamertegel is bijzonder slijtvast en bestaat uit natuurlijke en milieuvriendelijke materialen. De tegel geeft daarmee ook een duurzame uitstraling aan uw badkamer.

Een prachtige terrazzo tegel voor in de badkamer: De Ecostone collectie. Te zien in onze studio in Overijssel, Ommen.

Afb. 4 – Een prachtige terrazzo tegel voor in de badkamer: De Ecostone collectie. Te zien in onze studio in Overijssel, Ommen.

Voor binnen- en buitenruimtes

De flexibiliteit van de Terrazzo strekt zich ook uit tot buitenruimtes. Of het nu gaat om patio’s, terrassen of buitenpaden, Ecostone Terrazzo staat zijn mannetje tegen de elementen, terwijl het zijn esthetische aantrekkingskracht behoudt. Deze tegels bieden een perfecte oplossing voor diegenen die een naadloze overgang tussen binnen- en buitenruimtes willen creëren, waarbij duurzaamheid en stijl hand in hand gaan.

Kortom, de toepassingsmogelijkheden van Ecostone Terrazzo zijn bijna eindeloos, waardoor het een uiterst flexibele keuze is voor een breed scala aan projecten.

Installatie en Onderhoud

De installatie van Ecostone Terrazzo-tegels is een proces waar vakmanschap en precisie centraal staan. Bij Tegelstudio West 5, met onze jarenlange ervaring als tegelzetter, zijn we bedreven in het correct en vakkundig leggen van deze prachtige tegels. Ons team zorgt voor een naadloze plaatsing, waarbij elke tegel perfect aansluit om de esthetische en functionele voordelen volledig te benutten.

Het onderhoud van Ecostone Terrazzo is verrassend eenvoudig, wat bijdraagt aan zijn populariteit. Regelmatig vegen en dweilen met een mild reinigingsmiddel is voldoende om de tegels er jarenlang als nieuw uit te laten zien. Voor meer grondige schoonmaakbeurten adviseren wij gespecialiseerde producten die de integriteit van de tegels beschermen en hun natuurlijke schoonheid versterken.

Bij Tegelstudio West 5 begrijpen we dat de installatie en het onderhoud van uw vloeren essentieel zijn voor de levensduur en het uiterlijk ervan. Daarom staan we klaar om u te voorzien van alle nodige adviezen en diensten om ervoor te zorgen dat uw Ecostone Terrazzo-tegels de tijdloze schoonheid en duurzaamheid behouden waar ze om bekend staan.

Waarom Kiezen voor Ecostone Terrazzo?

De keuze voor Ecostone tegels is een keuze voor kwaliteit, duurzaamheid en stijl. Dit maakt Ecostone Terrazzo een uitstekende keuze voor een verscheidenheid aan projecten, zowel groot als klein. Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen waarom onze klanten keer op keer voor Ecostone kiezen:

 • Duurzaamheid: Deze tegels zijn gemaakt om de tand des tijds te doorstaan. Ze zijn bestand tegen zwaar voetverkeer en blijven mooi in zowel drukke commerciële ruimtes als in woonomgevingen.
 • Esthetische Veelzijdigheid: Met Ecostone Terrazzo kunt u elke ruimte transformeren in een kunstwerk. Beschikbaar in een reeks van kleuren en patronen, kunnen deze tegels worden aangepast om aan elke designvoorkeur te voldoen.
 • Milieuvriendelijk: In een tijd waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, biedt Ecostone Terrazzo een milieubewuste keuze door het gebruik van natuurlijke en recyclebare materialen.
 • Onderhoudsgemak: Deze tegels zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch. Ze zijn gemakkelijk schoon te houden, wat bijdraagt aan hun langdurige aantrekkingskracht.
 • Toegevoegde Waarde: Ecostone Terrazzo verhoogt de waarde van elke ruimte, zowel in termen van stijl als van duurzaamheid, wat een slimme investering voor de toekomst betekent.

Bij Tegelstudio West 5 staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de informatie die u nodig heeft om de beste keuze voor uw ruimte te maken.

Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie. Laat Ecostone Terrazzo uw ruimte transformeren in iets buitengewoons. We kijken ernaar uit u te verwelkomen!

Deel dit artikel, kies je platform!

Ecostone Terrazzo: Waar Innovatie, Stijl en Duurzaamheid Samenkomen

STUUR ONS EEN BERICHT

Heeft u een vraag, bijvoorbeeld naar aanleiding van dit artikel? Wij helpen u graag verder!

Ecostone Terrazzo

LOCATIE OMMEN

Kijkje in onze showroom

Om u een indruk te geven

Ons assortiment en ervaring loopt uiteen van modern en strak tot klassiek en robuust. Ook hebben wij ervaring met jaren-30 woningen die vragen om een specifieke en authentieke afwerking. Met ons groot assortiment tegels, die vlot leverbaar zijn vanuit onze leverancier, kunnen wij bijzonder snel schakelen. Dit geeft u de zekerheid die nodig is voor de haalbaarheid van uw project.