• Showroom in Ommen

 • Exclusieve collectie

 • Bedrijven / particulieren

 • Leverancier & aannemer

 • Kleine en grote tegels

Tegelstudio en tegelzetter in Ommen

1 aanspreekpunt voor uw hele tegel project, wel zo handig!

 • Tegelstudio West 5
  Hessenweg West 5
  7731 RN Ommen
 • Showroom openingstijden
  Bel of mail voor het maken van een afspraak
 • Vragen en opmerkingen
  06 – 27 23 39 05

Na ruim 10 jaar als tegelzetter gewerkt te hebben, zijn we in 2007 zelfstandig geworden en hebben we een tegelzetbedrijf opgestart. Dit ging onder de naam: “Tegelzetbedrijf Ommen”. Het bedrijf bestaat ruim 15 jaar en heeft in al die tijd veel naamsbekendheid verworven in Ommen en omstreken. Dit komt vooral door de vele opdrachten in en buiten Ommen door de jaren heen.

Afgelopen jaar is het idee ontstaan om naast ons tegelzetbedrijf een eigen showroom te openen. Na veel tijd, energie en werk is het ons gelukt om deze droom waar te maken. Wij: Gerald en Henriët zijn daarom ook blij te kunnen mededelen dat “Tegelzetbedrijf Ommen” voortaan verder gaat onder onze nieuwe naam: “Tegelstudio West 5”

Tegelstudio West 5, dit wordt het nieuwe begrip in Ommen en omgeving. Door onze vele jaren ervaring hebben we nauwe samenwerkingen kunnen opbouwen met onze eigen geselecteerde installateurs. Het voordeel hiervan is dat we de tegels niet alleen kunnen leveren, maar ook kunnen leggen met de hoogste kwaliteit en vakmanschap. Ook vereenvoudigt dit voor u het complete proces van bestellen tot en met het leggen van de tegels.

Of u nu een groot of klein oppervlak betegeld wil hebben, binnen of buiten, badkamers, toiletten of keukens, Tegelstudio West 5 is uw leverancier én aannemer voor uw volgend tegelproject.

Korte lijnen, veel kennis en ervaring, goede adviezen en natuurlijk het stukje meedenken. Dat is wat Tegelstudio West 5 onderscheid van andere tegelstudio’s.

Laat u inspireren in onze showroom met verschillende soorten stijlen tegels en afwerkingen. Wij laten u de mogelijkheden zien en we geven u graag advies. We streven ernaar u de beste service en diensten te verlenen zodat we samen tot een prachtig en compleet eindresultaat komen.

Neem contact met ons op om uw volgend tegelproject te bespreken! Bel vrijblijvend 06 – 27 23 39 05, gebruik ons contactformulier onderaan op deze pagina of stuur een e-mail naar: info@tegelstudiowest5.nl.

Ecostone Terrazzo

LOCATIE OMMEN

Kijkje in onze showroom

Om u een indruk te geven

Ons assortiment en ervaring loopt uiteen van modern en strak tot klassiek en robuust. Ook hebben wij ervaring met jaren-30 woningen die vragen om een specifieke en authentieke afwerking. Met ons groot assortiment tegels, die vlot leverbaar zijn vanuit onze leverancier, kunnen wij bijzonder snel schakelen. Dit geeft u de zekerheid die nodig is voor de haalbaarheid van uw project.